Over ons

Sinds 2010 werkt het team van NED International iedere dag met veel plezier aan de nieuwste collecties (www.nedinternational.nl). Onder de merken NED Dutch Fashion Design, Myra by NED en ICNK brengen zij dameskleding voor de modebewuste vrouw!

NED International is een wholesale bedrijf en verkoopt haar nieuwste collecties aan retailers in Nederland, Belgie en Duitsland. Met een groot magazijn aan het hoofdkantoor in Amsterdam, bezorgen zij iedere dag de laatste mode bij grote en kleine winkels in binnen en buitenland. 

U als consument heeft nog niet eerder de mogelijkheid gehad om rechtstreeks artikelen te kopen van de merken van NED International. Daar is verandering in gekomen met de komst van deze webshop. Wij zullen alle overige voorraad oude + nieuwe collectie aanbieden voor leuke prijzen!

Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends! Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste items, updates en acties!

LET'S GET SOCIAL
We love to share :-) Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram Op al onze socialmediakanalen houden we regelmatig acties en delen we vaak kortingscodes. Follow us and stay tuned!

Veel shop plezier!

Liefs, Team DUTCH FASHION DESIGN