Retourneren

Heb je in onze webshop een kledingstuk besteld en wil je het artikel retourneren? Dat is geen probleem.
Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingrecht. Je krijgt dan natuurlijk je geld terug. Dutchfashiondesign.nl zal je geld zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 dagen na de terugzending terugbetalen. De enige voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en dat je de retourbon volledig en juist hebt ingevuld. 

Als je de artikelen wilt retourneren, dien je de artikelen onbeschadigd in de originele verpakking te retourneren samen met de retourbon. De retourbon wordt meegeleverd in het ontvangen pakket. 

Heb je geen retourformulier ontvangen bij de bestelling? Download hier en print hem uit. (Lukt dit niet? Neem dan contact op met onze klantenservice).

RUILEN? 

Past het artikel niet en wil je het graag omruilen voor een nieuwe maat? Dat kan! Wij vragen u om een nieuwe bestelling te plaatsen via de webshop. Op deze manier verloopt het ruilen het snelst en zie je gelijk of het gewenste artikel nog op voorraad is. Vermeld het nieuwe ordernummer onderaan het retourformulier. Indien van toepassing zullen wij de verzendkosten van de omruiling naar u terugstorten. 

Je kan de artikelen opsturen naar:
Dutch Fashion Design
t.a.v. Retouren
Kuiperbergweg 44    
1101 AG Amsterdam
Nederland

Wanneer je de artikelen naar ons magazijn terugstuurt, zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij adviseren om de artikelen te retourneren via pakketpost. Op deze manier ontvang je een Track&Trace code van de bezorgdienst. Deze code is het bewijs dat het pakket is verzonden. Wij hebben ons niet verbonden aan een vaste pakketdienst dus deze is geheel naar eigen inzicht te kiezen. 


Er zijn enkele uitzonderingen die niet in aanmerking komen voor restitutie. Deze zijn:  

  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
  • Artikelen waarvan de originele labels zijn verwijderd
  • Artikelen die gedragen of gewassen zijn
  • Artikelen waarbij zelf is getracht een gebrek te herstellen
  • Artikelen waarvan de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

 
Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging via email van dutchfashiondesign.nl. (Let op: Deze email kan in de spam box belanden) De retour gezonden artikelen worden gecontroleerd. Na controle wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald.