Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

RETOURNEREN

  • Ik ben niet tevreden over mijn online aankopen. Kan ik de gekochte artikelen nog ruilen of retourneren? 

Heb je in onze webshop een kledingstuk besteld en wil je het artikel retourneren? Dat is geen probleem. Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingrecht. Je krijgt dan natuurlijk je geld terug. dutchfashiondesign.nl zal je geld zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 (veertien) dagen na de terugzending terugbetalen. De enige voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en dat je de retourbon volledig en juist hebt ingevuld. De artikelen kunnen NIET geruild worden voor een ander artikel of andere maat. Hiervoor vragen wij je een nieuwe bestelling te plaatsen.  

  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? 

Als je de artikelen wilt retourneren, dien je de artikelen onbeschadigd in de originele verpakking te retourneren samen met de retourbon. De retourbon wordt meegeleverd in het ontvangen pakket. 

Je kan de artikelen opsturen naar:
Dutchfashiondesign.nl
afd. Retouren
Kuiperbergweg 44    
1101 AG Amsterdam
Nederland

Er zijn enkele uitzonderingen die niet in aanmerking komen voor restitutie. Deze zijn:  

 

  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
  • Artikelen waarvan de originele labels zijn verwijderd
  • Artikelen die gedragen of gewassen zijn
  • Artikelen waarbij zelf is getracht een gebrek te herstellen
  • Artikelen waarvan de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

 
Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging via email van dutchfashiondesign.nl. (Let op: Deze email kan in de spam box belanden) De retour gezonden artikelen worden gecontroleerd. Na controle wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald.