Veilig betalen

In de webshop van dutchfashiondesign.nl betaal je altijd via onze betalingspartner Shopify Payments. Dit is een onafhankelijke derde partij tussen jou en dutchfashiondesign.nl. Shopify Payments waarborgt jouw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding, bekend door het groene slotje linksboven in het beeldscherm, garandeert een veilige transactie tussen jou en je bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling) die voorkomt dat kwaadwillende jouw gegevens kunnen gebruiken. Jouw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo ben je vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Al je gegevens, inclusief je creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Je creditcardnummer wordt bovendien slechts eenmalig gebruikt voor de betaling van de order en niet verder opgeslagen. Dutchfashiondesign.nl kan jouw gegevens daarom nooit nog een tweede keer gebruiken. Betaal je vanuit het buitenland? Ook dan vinden je betalingen plaats op een veilige SSL-verbinding.

Betaal online met:

IDEAL
Heb je toegang tot internetbankieren bij jouw bank? Dan kun je zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken, zoals SNS Bank, ING, Rabobank en ABN AMRO. iDEAL is een onafhankelijke betalingspartner die op een veilige wijze de transactie tussen jou en dutchfashiondesign.nl plaats laat vinden. Wanneer je je bestelling afrondt, betaal je via het officiële iDEAL-scherm. Dit betekent dus een veilige verbinding en een veilige transactie.
 
Hoe werkt de betaling via iDEAL?
  • Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen.
  • Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank.
  • Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.
  • Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
  • Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en dutchfashiondesign.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

CREDITCARD
Wanneer je in het bezit bent van een creditcard is het mogelijk om in de webshop van dutchfashiondesign.nl je bestelling te betalen met je creditcard. Dutchfashiondesign.nl accepteert twee creditcards: Visa en Mastercard. Je gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die de betaling na enkele seconden goedkeurt. De betaling wordt dan direct overgemaakt naar dutchfashiondesign.nl. Het kan natuurlijk voorkomen dat je creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat je limiet is bereikt, in dat geval krijg je meteen de mogelijkheid om het opnieuw te proberen of om een andere betaalmethode te kiezen.